Lite intellektuell stimulans, tack.

03.04.2014 kl. 21:34

Just nu harmas jag över att jag inte har möjlighet att göra vissa saker med tanke på mitt jobb och min karriär.

Och enda anledningen till detta är att jag mer eller mindre varje dag måste hasta efter mina barn. Hinner jag gå tidigare en eftermiddag går den tiden utan undantag till att uträtta nåt ärende eller till att få nåt annat måste avklarat.

Suck. De är mig så kära, barnen, men ack så jag saknar att få sätta mig in i nya saker, rent professionellt sett. Det är en hel del intressant på gång inom branschen och just nu skulle jag nästan ge högra handen för att få möjlighet att med jämna mellanrum kunna stanna kvar på jobbet och ge allt det här som lockar så innerligt en chans.

Men det finns inte på kartan just nu. Om några år kanske, det känns för tillfället som en klen tröst.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Gillar detta rop på litet tid för annat än barnens behov under din sk fritid( utanför yrkesarbetet).Ja- hav tålamod- den tiden kommer faktiskt småningom.Senare är det obegripligt hur kort tid barnen är små och behövande.Också om det nu verkar overkligt avlägset.
Elena04.04.14 kl. 13:53
Tålamod är en dygd. Även om det är knepigt när det känns som motigast... Men jo, du har rätt, det kommer en tid när jag säkerligen saknar ståhejet som min vardag och mitt liv består av idag.
04.04.14 21:48

Jag är en 36-årig ensammamma med tre barn. Här blir det mest vardagsbetraktelser ur mitt och ibland  även ur barnens perspektiv.

Vill du nå mig mera privat? ensamma[at]luukku.com

Vardagshjältarna
Softy
Hannah Norrena
Nickby rapporterar
Nadja mitt i livet
Basse
moln på himlen
Malin och Freja
Sofia i synnerhet
Anne Hietanen
Kalastajan vaimo
Lilla Hanna i stora världen
Alfamamman
Laura
hemMAMAmi
Inredningsdrömmar och rackarungar
Muminmamman
Single forever?
AnnaK
The tit
Snigeln Haralds Liv och Leverne
Linn
Peppe

Senaste kommentarer

04.11, 16:01Om det här med en ny partner av Annika
10.10, 22:58Om det här med en ny partner av oldcar
27.04, 21:46Dags att sätta punkt. av Henna