Full av förlåt

04.04.2014 kl. 21:48

Det mesta känns lite trist just nu. Både små och stora motgångar varvat med den där evinnerliga känslan av trötthet.

Tyvärr leder det här till att jag blir allt annat än en god mor.

Om kvällarna när jag äntligen kan och får lägga huvudet på dynan, när jag äntligen hinner känna efter litegrann, så kommer alla misstag och snedtramp ikapp mig. Och värre än all trötthet i världen är en kropp och en själ, tunga och otympliga av alla förlåt som vill ut.

Alla förlåt mig mina älskade ungar för att det så ofta blir så fel fastän jag gör mitt bästa för att göra rätt.

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Jo, jag vet, det är jobbigt. Jag skäms också ofta för vad jag sagt eller gjort. Men fortsätt att göra ditt bästa och säg förlåt på morgonen. Dina barn älskar dig, i vått och i torrt. Det jag försöker göra är att tänka på att ta det lugnt och inte reagera så häftigt. Lättare sagt än gjort, men det hjälper ibland, och då är jag stolt :) Sköt om dig, kram!
Mippe05.04.14 kl. 09:41
Det är ju nästan det som är värst: att jag vet att de älskar mig i vått och torrt. OCH SÅ BETER JAG MIG ÄNDÅ STUNDVIS SÅ FRUKTANSVÄRT ILLA MOT DEM. :( Men jo, vissa gånger klarar även jag av att behärska mig och visst känner jag mig stolt de gångerna. Andra gånger bara rinner det över, av olika anledningar. Kram på dig med. :)
05.04.14 20:23
Bekanta tankar och känslor.kommer ibland fortfarande.Då minns jag äldsta sonens ord: jag har egentligen inget emot ditt sätt att uppfostra.Det enda jag inte gillar är att du gav mig närsynthet i arv.
Elena05.04.14 kl. 14:12
Åååh vad jag önskar att det "bara" är min långsynthet som mina barn ärver av mig... Och inga fasliga trauman orsakade av en arg och irriterad mamma...
05.04.14 20:24

Jag är en 36-årig ensammamma med tre barn. Här blir det mest vardagsbetraktelser ur mitt och ibland  även ur barnens perspektiv.

Vill du nå mig mera privat? ensamma[at]luukku.com

Vardagshjältarna
Softy
Hannah Norrena
Nickby rapporterar
Nadja mitt i livet
Basse
moln på himlen
Malin och Freja
Sofia i synnerhet
Anne Hietanen
Kalastajan vaimo
Lilla Hanna i stora världen
Alfamamman
Laura
hemMAMAmi
Inredningsdrömmar och rackarungar
Muminmamman
Single forever?
AnnaK
The tit
Snigeln Haralds Liv och Leverne
Linn
Peppe

Senaste kommentarer

04.11, 16:01Om det här med en ny partner av Annika
10.10, 22:58Om det här med en ny partner av oldcar
27.04, 21:46Dags att sätta punkt. av Henna