Tisdagsrapport

15.04.2014 kl. 21:21

Tror vi slapp lössen. Ännu mera hoppas jag att vi faktiskt gjorde det. Fanns nåt nytt preparat på marknaden som åtminstone enligt apotekspersonalen borde ta död på hårmonstren. Intressant att notera att schampot åtminstone tog bort nagellacket från naglarna. Lite sådär att man smått tvivlar på ordet giftfritt som nämndes på etiketten. Men när det kliar i fyra hårbottnar så känns gift plötsligt som ett problem av mindre kaliber.

Nu har jag  hoppat på ett projekt på jobbet. Det kommer att innebära lite extra arbete, men jag beslöt att det är värt det. Det är trots allt på jobbet allt känns helt okej och till och med roligt de flesta dagar. Då tänker jag inte det minsta på motigheter eller andra bekymmer. Och det i sin tur ger mig energi att orka bättre här hemma.

Inte är det heller så att det enbart är på jobbet jag tankar energi. Likaledes blir jag oerhört nöjd och belåten de gånger saker och ting klaffar här hemma. Däremot vill det strula till sig lite oftare här hemma. Utan att jag för den skull tycker att det hemma finns nån enskild syndabock. Det blir bara (för) ofta gräl för att vi har bråttom eller är trötta. Eller sen hakar allt upp sig på den eviga oredan.

Sånt slipper jag ju på jobbet.

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Kommentaren kom kanske bort i cyberrymden,så jag upprepar:om du känner för deta extra projektet så är det inte fel- energin rinner till om källan är äkta.
varken barn eller föräldrar mår bra av att bli delar i spelet "jag uppoffrar mig för att ni finns"
Elena20.04.14 kl. 15:40
Det är nog bara så att jag själv mår bättre av att ha andra utmaningar än de jag ställs inför i matbutiken eller här hemma en trött afton... Och mår jag bättre gör barnen också det. :)
22.04.14 19:18
Hoppas du och de dina firar en glad påsk
Elena21.04.14 kl. 13:16
Tack vi hade en riktigt fin påskhelg!
22.04.14 19:18

Jag är en 36-årig ensammamma med tre barn. Här blir det mest vardagsbetraktelser ur mitt och ibland  även ur barnens perspektiv.

Vill du nå mig mera privat? ensamma[at]luukku.com

Vardagshjältarna
Softy
Hannah Norrena
Nickby rapporterar
Nadja mitt i livet
Basse
moln på himlen
Malin och Freja
Sofia i synnerhet
Anne Hietanen
Kalastajan vaimo
Lilla Hanna i stora världen
Alfamamman
Laura
hemMAMAmi
Inredningsdrömmar och rackarungar
Muminmamman
Single forever?
AnnaK
The tit
Snigeln Haralds Liv och Leverne
Linn
Peppe

Senaste kommentarer

04.11, 16:01Om det här med en ny partner av Annika
10.10, 22:58Om det här med en ny partner av oldcar
27.04, 21:46Dags att sätta punkt. av Henna